21 November 2011

SEGMEN-review blog by ujang

-Incik Ujang plz review my blog......hai semua...mase dok blogwalking td, kunang-kunang ternampak la segmen review blog oleh INCIK UJANG ni... header kat bawah ni mmg la header blog kunang-kunang sbb 2 salah satu syarat2 nye.....


kunang-kunang

syarat2..(copy paste dr blog INCIK UJANG )


Sesiapa nak gua review sila la ikut langkah dibawah :

- Buat entri bertajuk bebas (contoh: review blog by ujang)
- Letak header blog sendiri atau gambar sendiri (untuk gua tepek di entri gua nanti)
- Dalam entri komen dan kutuk sikit pasal blog gua (tak wajib)
- Hantar link entri yang dah siap ke komen entri ini ok.


(tarikh tutup 22/11/11)



p/s: pssttt...xnak kutuk blog ni...sebab setiap blogger ada hak dan kebebasan sendiri untuk mencorakkan blog...btl x?


RALAT:16 dis 2011


p/spssttt...xnak kutuk blog Incik Ujang...sebab setiap blogger ada hak dan kebebasan sendiri untuk mencorakkan blog...btl x?




3 ulasan:

Ujang9897 berkata...

tq join..boleh review ker tak ni..=)

gua review blog mmg komen dgn iklas..kutuk dan review lain.,hihi

fazrina tak kasi tak dapat la nk review.. tp tepek header jer k..=)

Alieza Dayasari berkata...

ermmm nak masuk gak lah review ujang tu.... ermmmmm

fazRina berkata...

oo..sbb 2 ke Incik ujang xjd nk review blog kunang-kunang hehe..slh fhm 2..kunang2 xnk kutuk atau komen blog Incik Ujang...bkn xbole nk review blog kunang-kunang...adeh.....