16 November 2011

seksinye Amanda Imani tu......


Wow! Semakin hari semakin berani penyanyi baru Amanda Imani bergaya seksi. Semasa hadir ke sebuah majlis glamor baru-baru ini Amanda tidak kekok mengenakan dresslabuh yang tidak menutup bahagian belakang badan dia.Walaupun dewan majlis itu dingin dengan pendingin hawa, tapi Amanda biasa sahaja dengan fesyen terdedah belakang itu.
Tak tahulah dia yang minta untuk menyarungkan fesyen sedemikian atau terpaksa memakainya sebab tak sempat lihat sebelum majlis bermula.

Fesyennya pakaian yang digayakannya memang cantik. Cuma terlebih seksi sahaja. Mangga Muda ni tak adalah alim sangat, tapi sapa-sapa pun akan kata baju tu seksi sangat tu bagi anak dara sunti macam Amanda.
Fesyen begitu memang kita sering lihat kalau ada acara glamor di Hollywod. kalau ada majlis anugerah, bintang Hollywood akan menjadi tumpuan kerana fesyen baru yang dipakainya. Bab dedah mendedah tak jadi masalah bagi mereka.
Agaknya Amanda nak mengikut tema sebab pada malam yang dihadirinya itu temanya New York dengan tema warna pula hitam dan putih.
Kalau tak silap Mangga Muda tak lama dulu ada artis baru Miera Leyana jadi bahan hentaman kerana pakaian yang disarungnya menampakkan sebahagian buah dada sebab terdedah pada bahagian bawah lengan.
Tapi selepas itu Miera jadi popular. Adakah Amanda nak jadi macam itu jugak?

sumber;manggaonline

1 ulasan:

fazRina berkata...

knp la artis skrg suka sgt bg free show....