07 Mei 2011

Pelajar jual dara RM218,062

LAMAN web Yantra mempamerkan lelongan dara milik pelajar berusia 21 tahun yang hanya mahu dikenali sebagai Noelle.

Seorang pelajar berusia 21 tahun dari Belgium yang hanya mahu dikenali sebagai Noelle menjual daranya pada harga 50,000 euro (RM218,062) dalam satu lelongan di internet, lapor sebuah akhbar semalam.
Selepas dua bulan membuat lelongan, dia menerima tawaran daripada seorang pembeli misteri yang bersetuju untuk membeli dara pada harga tersebut.Dia melelong daranya di laman gadis teman sosial, Yantra yang beribu pejabat di sini.Gadis itu tidak mahu namanya didedahkan kerana bimbang ibu bapanya akan mengetahui lelongan tersebut.
Pembeli itu akan membawa dia membeli-belah dan makan malam di sebuah restoran yang menjadi pilihan gadis tersebut selain diberikan dokumen pengesahan dara daripada doktor.Namun, syarat melakukan hubungan seks yang perlu dipatuhi ialah lelaki tersebut perlu memakai kondom.Pembeli itu juga dibenarkan memiliki laman gadis teman sosial tersebut hanya bagi tempoh 24 jam.Harga permulaan lelongan itu ialah 5,000 euro (RM21,806).- 
***Tajuk je tu..hehe...cite ni bukan kat Malaysia ok..Cite ni dari Armsterdam, Belanda.
Sumber:Kosmo

2 ulasan:

Arif Azmi berkata...

Fuh.. Ingat kat Malaysia.. Hmm.. Kiamat dah dekat dah ni.. :/..

Belum terlambat untuk menyertai Segmen Review Blog Bebelan Saja

fazRina berkata...

bkn xnk join..tp hr 2 da review kan mase kite join blog PW..kita 1 group..nnt ada masa kunang-kunang join ok..