15 Mei 2011

Gambar bakal isteri ke-4 Saleh Yaacob

EMI...akui Salih berbeza berbanding lelaki lain
EMI...akui Salih berbeza berbanding lelaki lain


Gadis cantik manis dari Johor ini bakal disunting Salih, 50, sebagai suri hidupnya, sekali gus melengkapkan kuota poligami Salih yang sudah diamalkannya sejak puluhan tahun lalu.

“Abang comel, saya paling suka hidung dia yang mancung kerana itu juga antara kriteria lelaki idaman saya,” kata bakal isteri keempat pelakon, pengacara dan penyampai radio Sinar FM, Salih Yaacob yang hanya mahu dikenali sebagai Emi, 24.

Majlis perkahwinan pasangan berkenaan dijangka berlangsung selepas Aidilfitri ini berikutan kesibukan Salih mengurus kerjayanya ketika ini selain mahu menyelesaikan beberapa urusan mahkamah berkaitan urusan kebenaran berpoligami. 
BAHAGIA...Salih bersama tiga isterinya.
Saleh bersama 3 orang isterinya

***update;
Sebuah rumah untuk setiap isteri. Itu pemberian eksklusif penyanyi, pelawak, pelakon, pengacara dan penyampai Sinar FM, Salih Yaacob, 50, kepada semua isterinya termasuk bakal isteri keempat, Emi, 24.

Beliau yang dijangka melengkapkan kuota poligami dengan penuntut ijazah sarjana di sebuah institusi pengajian tinggi (IPT) itu selepas Aidilfitri ini berkata, rumah berkenaan sebagai hantaran kepada Emi dan hadiah kepada tiga isterinya yang terdahulu.

Menurutnya, pemberian itu bakal menjadi hadiah terhadap segala pengorbanan semua isterinya selama ini.Menurut Salih, dia bercadang membeli rumah baru berkenaan dalam satu kawasan di sekitar Lembah Klang bagi menempatkan setiap isteri dan anaknya.
BAHAGIA... Salih bersama ketiga-tiga isteri dan sebahagian anaknya.
                                      BAHAGIA... Salih bersama ketiga-tiga isteri dan sebahagian anaknya.


5 ulasan:

Syuxer berkata...

wau apa rahsia salih ni ye..zaman sekarang susah wooo nak kawen 4..hehehe

fazRina berkata...

nak tau g la tnye sndir dgn abg SY...hehe

cikida berkata...

abg salleh hebat2 !! haha...=p

fazRina berkata...

hehe...

iMBobo berkata...

abg salih! i follow~~~~~ hehe