15 April 2011

Join Segmen Bangku Kosong - Saya Seorang Blogger Wanita




  
   Assalamualaikum...dan salam sejahtera semua..Entri kali ni khas untuk join segmen BK. Tajuk- Saya Seorang Blogger Wanita.MUahahaha..dah tajuk pun saya seorang blogger wanita, mestila orang perempuan je yg bole join.  Jadi yang "adik2" tu jgn perasan nak join ek..g sembayang Jumaat lagi byk faedahnya haha...

   Sebenarnya, sebagai seorang blogger wanita banyak kelebihannya samaada yang bekerja ataupun x bekerja ataupun student lagi. kelebihannya apa je yg blogger wanita katakan samaada gembira atau sedih boleh dipaparkan. itu kelebihan blogger wanita. apa ada hal bile jiwang2 ni...kalo blogger lelaki buat entri jiwang mesti org cop "mamat jiwang" lak nnt hehe org laki pon dlm hati ada taman (jgn mara ek blogger lelaki & En. BK)....

   Biasanya blogger wanita suka buat entri pasal diri sendiri..kehidupan seharian samaada bersama suami atau anak2. tu bagi yang da kawin..bagi yang belum pulak, biasanya student akan cite psl kehidupan di kampus, kwn2 n boypren dorg... Walaupun kadang2 (mintak maaf la ckp) over mengalahkan org dah kawin bila bergambar.. Ada jugak blogger wanita buat entri psl berita semasa skrg ni..psl dunia hiburan..kesihatan..rumahtangga dan sebagainya...(saya la 2) hehe Sekian.................


                        Nak join klik SINI ok...segmen untuk hari jumaat je kot...


update:Segmen ni TUTUP JAM 4 PETANG ni.(15/4/2011)

3 ulasan:

✿ MIZZ NIA AYSRUQ™ ヅ ✿ berkata...

salam...
singgah dari blog BK =)

fazRina berkata...

wslm..tq...sy dtg jenguk blog awk jap lg...

BLADE EDGE berkata...

Assalamualaikum...


slalu gitu, ada perasan jugak..kalo blog pmpuan, biasanya akan byk citer2 berkait personal life..santai jer...

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE