27 April 2011

Jom Join Bloglist Jamal

   Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Pagi ni Kunang-kunang nak join segmen bloglist dari Incik Jamal. Agak2nya, sudi tak ye Incik Jamal terima kunang-kunang nak join segmen ni...sebab kunang-kunang baru je jd follower dia...dan tau segmen yang di anjurkan Incik Jamal pon dari seorang rakan blogger yang da lame kunang-kunang follow dia...nak tau sape orangnya?? klik SINI ye...hehe

   Ok..sekarang kita sambung cerita pasal segmen Jom Join Bloglist Jamal. 

sesape nak join Klik Sini ok....
   Tujuan utama kunang-kunang nak sgt masuk bloglist Incik Jamal sebab nak tambah trafik blog kunang-kunang yang tak seberapa ni..yela..blog Incik Jamal-Diary of Al-Faqir ILallah ni trafiknya 300-400 UV sehari dan Alexa Rank blog ni 200-300k untuk worldwide dan 1500 untuk rank Malaysia. Sebab 2 la kunang-kunang nak join sesgt..kot2 kalo terpilih bole la dpt tempias trafik Incik Jamal-Diary of Al-Faqir ILallahi yang byk 2 hehe..

  Untuk pengetahuan Incik Jamal-Diary of Al-Faqir ILallah, walaupon blog kunang-kunang ni trafik xla tinggi tapi hari2 blog kunang-kunang update entri baru dan berita terkini. dan yang menjadi keistimewaan, pengunjung utama blog kunang-kunang adalah dari carian google.

   Blog Incik Jamal-Diary of Al-Faqir ILallahni byk tutorial tau. Ada byk tutorial nuffnang dan tutorial tingkatkan trafik..lagipon blog  Incik Jamal-Diary of Al-Faqir ILallah teramat lah mesra alam mesra pengguna. Simple je tapi penuh dengan maklumat2 yang berguna.lagi2 nak tingkatkan trafik atau pasal nuffnang. Tak pecaya?kalau tak percaya, korang terjah la sendiri blog Incik Jamal-Diary of Al-Faqir ILallah. Rasanya 2 jela..blog ni da ok sgt xperlu buat penambahbaikan. Sokong sgt letak butang follower kat bawah (kunang-kunang pon memang dah lama buat) hehe. Macam tu baru la pengunjung scroll sampai bawah cari butang follower. Maka??pengunjung akan explore seluruh blog kita hehe..btl x???

  Sesapa nak join jgn segan2 g terjah blog Incik Jamal-Diary of Al-Faqir ILallah yg ensem berkopiah 2 ye... Penyertaan dibuka selama 2 Hari sahaja iaitu sehingga 28/04/11 jam 11.00pm.Cepat2...

7 ulasan:

JAMALUDDIN ABU BAKAR berkata...

Mesti la Jamal sudi terima Kunang-Kunang masuk segmen nie..

Jamal dah verify Link ke Blog Jamal tue...

TAHNIAH Kunang-Kunang...disebabkan Jamal suke baca entry nie. Secara automatic Jamal terus pilih blog Kunang-Kunang masuk dalam senarai 20 Blog Pilihan Jamal..

Kemudian blog nie akan bersaing dengan blog-blog yang lain untuk menjadi 3 Blog Terbaik pulak nanti ye..Gud Luck tau..ade mase 2 hari lagi nie, rajin2 la bodek Jamal..hehe..

fazRina berkata...

waaa....cara2 tuk bodek Incik Jamal yg pertama-masukkan dalam list blogger pilihan kat blog kunang-kunang hehe...cara yg seterusnya akan di pk kan kemudian hehe...

Syuxer berkata...

salam perkenalan..saya singgah dari bloglist jamal..saya follow awak..:) #119

http://syuxermelankolia.blogspot.com/

fahmimustakim berkata...

singgah dari blog saudara Jamal..dah follow anda~

cik gelong berkata...

blog jamal memg best kn? sy follow awk dri blog dia.. heheehhe...

mereka yang teristimewa

fazRina berkata...

rq semua...

JAMALUDDIN ABU BAKAR berkata...

Jamal dah ade Domain baru tau kawan-kawan..

www.jamaluddin.net